Artistit

Lily-Marlene Puusepp

harppu

Esittely

Harpisti Lily-Marlene Puusepp on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2005 Marjatta Haahden johdolla. Puusepp on konsertoinut lukuisilla festivaaleilla mm. Musica nova Helsinki, Viitasaaren Musiikin Aika, Tampere Biennale, Helsingin Juhlaviikot, Loviisan Sibeliuspäivät, Kymijoen Lohisoitto, Jyväskylän Kesä, Crusell-viikko, Hangon musiikkijuhlat Ja Pellingin musiikkipäivät.

Puusepp on esiintynyt mm. Jyväskylä Sinfonian, Lappeenrannan kaupunginorkesterin, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin, Seinäjoen orkesterin, Avanti! kamariorkesterin ja Joensuun kaupunginorkesterin solistina. Pohjoismaiden lisäksi hän on konsertoinut Keski-Euroopassa, Japanissa ja Australiassa.

Hän on tehnyt nauhoituksia Yleisradiolle ja esiintyy cd-julkaisuilla. Puusepp on soittanut useimpien suomalaisten orkestereiden lisäksi myös Bergenin filharmonisessa orkesterissa ja Norjan kansallisoopperan orkesterissa sekä toiminut Radion Sinfoniaorkesterin harpun äänenjohtajana. Hän on tehnyt yhteistyötä myös kuorojen kanssa kuten esim. Candomino, Helsingin kamarikuoro ja Oulaisten nuorisokuoro.

Puusepp opettaa harpunsoittoa Helsingin konservatoriossa, musiikkiopisto Juvenaliassa ja Vantaan musiikkiopistossa. Puusepp soittaa Lyon & Healy Style 23 –konserttiharppua, jonka hankkimista ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Alfred Kordelinin säätiö ja Sibelius-Akatemian tukisäätiöt.

Esiintymiset Musiikkipäivillä


3. Kesäyön taikaa

Tiistai 27.7.2021 klo 20:00
Paikka Hailuodon kirkko. 20 €.