Artistit

Eero Karvonen

säveltäjä

Eero Karvonen alkoi säveltää 11-vuotiaana, mistä lähtien hänen luovasta virtauksestaan on syn­tynyt monipuolista musiikkia eri tyylilajeissa: maailmanmusiikkia, countrya, piano­balladeja, orkesteri- ja kamarimusiikkia sekä pelimusiikkia ja äänimaisemia – myös pastisseja ja parodioita. Karvosen musiikilliseen toimintaan liittyy vahvasti itsensä jatkuva haastaminen uusiin alueval­tauksiin ryhtymällä.

Eero on tuottanut lukuisia äänitteitä ja audiovisuaalisia projekteja asiak­kailleen. Hänen oma julkaistu tuotantonsa käsittää yli kymmenen musiikkialbumia (yli 120 teosta), joista suurin osa on kirjastomusiikkia yritysten markkinointitarpeisiin (Jigsound).

Karvonen on myös toiminut tuot­tajana ja teknisenä asiantuntijana musiikkitapahtumissa kuten Hailuodon Musiikkipäivät ja Abra­hamin pidot -ooppera. Monipuolisena yrittäjänä Karvonen on tuottanut verkkosivuja, ohjel­mis­toja, grafiikkaa, animaatioita ja ääntä erilaisiin tarkoituksiin kuten mobiili­sovelluksiin ja tapahtu­miin. Lisäksi hän työskentelee satunnaisesti pedagogina (FM, kemia, fysiik­ka) ja tuottaa arvioinnin kehittämishankkeisiin liittyviä sovelluksia ja painotuotteita (Arviointimaa).

(Valokuva © Elisa Vesterbacka)

Esiintymiset Musiikkipäivillä


Eero Karvonen esiintyy tulevassa tapahtumassamme:


Tarinoita ja maisemia (2024)

Aiemmin hän on esiintynyt 4 tapahtumassamme:


Luodolla tuulee (2018)
Hailuoto Folk (2017)
Suomalaisen musiikin ilta (2017)
Kamarimusiikin helmiä (2016)